Arkiv: 2007 augusti

White Kakaosmör

Kakaosmör (vit, ultra raffinerade): utvunnits ur de Cacao trädet (Theobroma Cacao) i Afrika. Från sitt utsäde kärnor, smöret utvinns och behandlas vidare och förfinats för att få en vit, neutral färg smör som har nästan ingen lukt, vilket gör den idealisk för användning i avancerade kosmetika och hygienprodukter där [...]

Läs hela artikeln ...
Inlagd i vitt Kakaosmör på 5 august 2007, 6:39 av Elaine

Statsminister Pressad Kakaosmör

Kakaosmör är en fantastisk tillägg för balms, lotioner, krämer och tvålar eftersom kakaosmör's mjuknings och hud-helande egenskaper. Denna kakao butterr har ett vackert ljus doft av choklad. I soapmaking, om du måste göra en hårdare tvål, kakaosmör kan vara svaret för dig. Mest läppcancer balms och massage [...]

Läs hela artikeln ...
Inlagd i Prime Pressad Kakaosmör på 5 august 2007, 6:37 av Elaine

Deodorized Kakaosmör

Deoderize Kakaosmör bara har en svag doft av kakaosmör. Detta ätbart fett från kakao pod är ett mycket stabilt fett som innehåller naturliga anitoxidants att ge den en lång hållbarhet på över 3 år. Det har en klar gul färg. Bra för tvål gör, och krämer.
Botanisk information
Du kan köpa Kakaosmör här.
Andel [...]

Läs hela artikeln ...
Inlagd i Deoderized Kakaosmör på 5 august 2007, 6:22 av Elaine

Nära
E-post Det