Statsminister pressat kakaosmör

Statsminister pressat kakaosmör

Kakaosmör är en fantastisk dessutom för balms, lotioner, krämer och tvålar eftersom kakaosmör är mjukgörande och hud-helande egenskaper. Detta kakao butterr har ett vackert ljus doft av choklad. I soapmaking, om du måste göra en hårdare tvål, kakaosmör kan vara svaret för dig. De flesta läppen balms och massage Butters kräva kakaosmör för fasthet. Det är ett perfekt olja för att massera dagligen i snabbväxande gravida mage för att försöka förhindra sträck märken från att utvecklas. I soapmaking, kakaosmör bör användas tillsammans med lättare absorberas omättade oljor som olivolja, jojoba, hjul, eller avokado. En tvål som gjorts med för hög procent av kakaosmör kommer att bli svårt och kan lätt leda till sprickbildning. Begränsa kakaosmör till ca. 15% av din totala fetter och oljor. Använda den för att motverka tröghet i vissa fetter såsom sheasmör. SAP värde: 193,8. INCI-namn: Theobroma cacao.

Botaniska Information

Du kan köpa Kakaosmör här.

Publicerad i Prime Pressad Kakaosmör den 5 aug, 2007, 6:37 av Elaine

Inga kommentarer ännu. Vara den första.

Lämna ett svar

Nära
E-post Det