Kategori: White kakaosmör

White kakaosmör

Kakaosmör (vita, ytterst raffinerade): utvunnits ur de Kakao träd (Theobroma cacao) i Afrika. Från sitt utsäde kärnor, smöret extraheras och bearbetas vidare och förfinas för att få en vit, neutral färgad smör som har nästan ingen lukt, vilket gör den idealisk för användning i avancerade kosmetika och hygienprodukter där [...]

Läs hela artikeln ...
Utstationerade i vitt Kakaosmör den 5 aug, 2007, 6:39 av Elaine

Nära
E-post Det