Kakaosmör (vita, ytterst raffinerade): utvunnits ur de Kakao träd (Theobroma cacao) i Afrika. Från sitt utsäde kärnor, smöret extraheras och bearbetas vidare och förfinas för att få en vit, neutral färgad smör som har nästan ingen lukt, vilket gör den idealisk för användning i avancerade kosmetika och hygienprodukter där [...]
Läs hela artikeln ... Kakaosmör är en fantastisk dessutom för balms, lotioner, krämer och tvålar eftersom kakaosmör är mjukgörande och hud-helande egenskaper. Detta kakao butterr har ett vackert ljus doft av choklad. I soapmaking, om du måste göra en hårdare tvål, kakaosmör kan vara svaret för dig. De flesta läppen balms och massage [...]
Läs hela artikeln ... Deoderize Kakaosmör bara har en svag lukt av kakaosmör. Detta ätbara fett från kakao pod är ett mycket stabilt fett innehåller naturliga anitoxidants att ge den en lång hållbarhet på över 3 år. Det har en klar gul färg. Perfekt för att göra tvål och krämer.
Botaniska Information
Du kan köpa Kakaosmör här.
Andel [...]
Läs hela artikeln ...