Välkommen till Kakao-Butter.com. Denna webbplats kommer provde du med värdefull information om kakaosmör, historia kakaosmör, och olika typer av kakaosmör. Det finns också en mängd länkar till var du kan köpa kakaosmör.

Vad är kakaosmör? Kakaosmör är ett fett som utvinns från kakaobönor. Det fett som används för olika saker, varav en är att göra choklad. Även om kakaosmör luktar choklad, kakaosmör har en mild smak. De kakaobönor är plockade från de områden i Afrika, Indien och Sydamerika. Det skickas sedan till fabriker i Europa och Nordamerika. Därifrån, det kakaobönor produceras i kakaosmör.

När bönorna komma fram till en chokladfabrik, den kakaobönor först skickas till en ugn för att bli grillade. Sedan, det kakaobönor kokas från 30 minuter till 2 timmar, beroende på vilken färg och konsistens önskas. Nästa, det kakaobönor är liquidfied att skapa en "choklad sprit". Det liqour trycks in tills vätskan choklad är skild från fasta choklad. Den flytande choklad används för att göra choklad och kakaosmör, medan den fasta choklad används för att skapa choklad pulver.

Kakaosmör är sedan blandas med andra ingredienser för att producera en viss lotion.

När blandas med andra ingredienser, det kakaosmör baserad metod används främst för huden. Om du håller fast kakaosmör i handen, det kommer sakta börjar smälta (enbart från värmen i din hand). Följaktligen, varje aktuell produkt för din hud som innehåller kakaosmör kommer att kunna tillämpas på huden med lätthet på grund av smälttemperatur för kakaosmör. Detta är huvudskälet till att kakaosmör används i utvärtes produkter för huden. Gnugga en kakaosmör lotion på kroppen kan läka callouses, jämna ut ärr, och gör huden starkare och mer flexibel. Symtom på dålig hud, såsom klåda, chapping, och torr hud kan också lindras genom användning av en kakaosmör baserad formel.

Kvinnor som har trots graviditet upptäcker att kakaosmör är effektivt för att reducera och / eller ta bort sträck märken.

På grund av kakaosmör är helande egenskaper för huden, det används i de flesta kosmetiska produkter.

Också, kakaosmör har visat sig ha en stor del av CMP. CMP är en kemikalie som kan bidra till att förebygga hjärtinfarkter och hjälper mot symtom på artrit. Helt nyligen, kakaosmör har visat sig innehålla stora mängder anti-oxididants som främjar god cholestrol (LDL).

I den ständigt växande värld av fysiska produkter kakaosmör är, har varit och alltid kommer att vara en viktig hörnsten i många produkter för både hälsa och skönhet.

Nära
E-post Det