Premier prasowane Cocoa Butter
Masło kakaowe jest fantastyczny Ponadto dla balms, emulsje, kremy, mydła i masła kakaowego, ponieważ w mięknienia i skóry właściwości lecznicze. Ten kakao butterr ma piękne światło aromat czekolady. W soapmaking, jeśli chcesz wprowadzić trudniejsze bar mydła, masło kakaowe, mogą być odpowiedzią dla Ciebie. Większość balms wargi i masaż Butters wymagają masła kakaowego na jędrność. To doskonały olej do masowania codziennie w szybko rosnącym ciąży brzuchy spróbować zapobiegać rozciąganiu towarowe z krajów rozwijających się. W soapmaking, masła kakaowego powinien być stosowany wraz z łatwiej wchłaniane nienasyconych olejów takich jak oliwa, jojoba, rącznika lub awokado. A mydło ze zbyt wysoki procent masła kakaowego będzie twarde i podatne na pękanie. Limit masła kakaowego ok.. 15% łącznej tłuszczów i olejów. Użyj go do zrównoważenia lepkość niektórych tłuszczów, takich jak masło Shea. SAP wartość: 193.8. Nazwa INCI: Theobroma Cacao.
Możesz kupić masła kakaowego tutaj.






























