Kakaosmør (hvit, ultra refined): innhentet fra frukt av Cacao treet (Theobroma Cacao) i Afrika. Fra frø kjerner er smør blir trukket ut og videre bearbeidet og videreutviklet til å få et hvitt, nøytral farget smør som har praktisk talt ingen lukt, gjør den ideell for bruk i avanserte kosmetikk og toalettartikler der [...]
Les hele artikkelen ... Kakaosmør er et fabelaktig tillegg for balms, creme gel, kremer og såper på grunn av kakaosmør's softening og hud-helbredende egenskaper. Dette kakao butterr har en vakker lys aroma av sjokolade. I soapmaking, hvis du trenger å gjøre en hardere såpestykke, kakaosmør kan være svaret for deg. Mest leppe balms og massasje [...]
Les hele artikkelen ... Deoderize kakaosmør bare har en svak lukt av kakaosmør. Dette spiselig fett fra kakao pod er en meget stabil fett inneholder naturlige anitoxidants som gir det en lang hylle levetid over 3 år. Den har en klar gul farge. Flott for såpe gjør, og kremer.
Botanisk Informasjon
Du kan kjøpe kakaosmør her.
Del [...]
Les hele artikkelen ...