White kakaosmør

White kakaosmør

Kakaosmør (hvit, ultra refined): innhentet fra frukt av Cacao treet (Theobroma Cacao) i Afrika. Fra frø kjerner er smør blir trukket ut og videre bearbeidet og videreutviklet til å få et hvitt, nøytral farget smør som har praktisk talt ingen lukt, gjør den ideell for bruk i avanserte kosmetikk og toalettartikler der effekten av farge og lukt er et problem. Den avgrense prosessen innebærer diatomaceous jorden leire som er blandet med smeltet smør under behandlingen og blir filtrert ut med fin filter presser; denne filtre fargen sammen med noen av lukt. Den lukt blir ytterligere redusert med varme i smør under vakuum for å trekke av flyktige urenheter å fjerne lukt. Ingen kjemikalier blir brukt. Alle kakaosmør er solid i romtemperatur, men smelter lett i kontakt med huden.

Botanisk Informasjon

Du kan kjøpe kakaosmør her.

Posted in White kakaosmør på 5 august, 2007, 6:39 pm av Elaine

Ingen kommentarer ennå. Vær den første.

Avreise en Svar

Lukke
E-post Det