Statsminister trykket kakao smør

Statsminister trykket kakao smør

Kakao smør er et fantastisk tillegg til balms, lotions, kremer og såper på grunn av kakao smør's nedtoningen og hud-helbredende egenskaper. Dette kakao butterr har et vakkert lys aroma av sjokolade. I soapmaking, hvis du trenger å gjøre det vanskeligere såpestykke, kakao smør kan være svaret for deg. Mest leppe balms og massasje butters krever kakao smør for fasthet. Det er det perfekte olje for masserer daglig i raskt voksende gravid bellies for å prøve å forhindre strekke karakterer fra utviklingsland. I soapmaking, kakao smør bør brukes sammen med lettere absorbert umettede oljer som oliven, jojoba, hjul, eller Avokado. En såpe laget med for høy andel av kakao smør vil være vanskelig og utsatt for cracking. Limit kakao smør til ca. 15% av det totale fett og oljer. Bruk den til å motvekt til Stickiness av visse fettstoffer som Shea smør. SAP verdi: 193,8. INCI-navn: Theobroma Kakaotre.

Botanisk Informasjon

Du kan kjøpe Cocoa Butter her.

Posted in Prime trykket Cocoa Butter Aug 5., 2007, 6:37 pm av Elaine

Ingen kommentarer ennå. Vær den første.

Forlate et svar

Lukke
E-post Det