Velkommen til Cocoa-Butter.com. Dette området provde du med verdifull informasjon om kakao smør, historie kakao smør, og ulike typer kakao smør. Det finnes også en rekke lenker til hvor du kan kjøpe kakao smør.
Hva er kakao smør? Kakao smør er et fett som er utvunnet fra kakaobønner bønne. At fett brukes til ulike ting, hvorav en er å lage sjokolade. Selv om kakao smør lukter sjokolade, kakao smør har en mild smak. Den kakao Bean er plukket fra feltene i Afrika, India og Sør-Amerika. Det er deretter sendt til fabrikker i Europa og Nord Amerika. Herfra vil det kakao Bean er produsert i kakao smør.
Når bønner komme frem til en sjokolade fabrikk, kakao bønner er først sendt til en ovn for å bli stekt. Da er den kakao bønner er tilberedt fra 30 minutter til 2 timer, avhengig av hvilken farge og tekstur er ønsket. Neste, den kakao bønner er liquidfied å lage en "sjokolade sprit". Som liqour er trykket til væsken sjokolade er adskilt fra den solide sjokolade. Den flytende sjokolade brukes til å lage sjokolade og kakao smør, mens solid sjokolade er brukt til å lage sjokolade pulver.
Kakao smør deretter blandet med andre ingredienser for å produsere en bestemt fuktighetskrem.
Når blandet med andre ingredienser, det kakao smør basert formel er hovedsaklig brukt for huden. Hvis du holder solid kakao smør i hånden din, vil den langsomt begynner å smelte (utelukkende fra den varme hånden din). Følgelig er det noen aktuelle produkt for huden din og som inneholder kakao smør, vil kunne bli brukt på huden din med letthet på grunn av Smeltetemperatur for kakao smør. Dette er hovedgrunnen kakao smør brukes i aktuelle produkter for hud. Rubbing en kakao smør fuktighetskrem på kroppen kan bidra til å helbrede hud, jevner ut arr, og gjør huden sterkere og mer fleksibelt. Symptomer på dårlig hud, for eksempel itchy skin, chapping og tørr hud kan også være alleviated ved bruk av en kakao smør basert formel.
Kvinner som har vært om graviditet finner ut at kakao smør er effektive i å redusere og / eller tar strekke merker.
På grunn av kakao smør's helbredende egenskaper for hud, er det som brukes i de fleste kosmetiske produkter.
Også, kakao smør har vist seg å ha en stor del av CMP. CMP er en kjemisk som kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt og hjelper mot symptomene på leddgikt. Ganske nylig, kakao smør, er funnet å inneholde store mengder anti-oxididants som fremmer god cholestrol (LDL).
I den stadig voksende verden av naturlige produkter kakao smør er, har vært og alltid vil være en viktig hjørnestein i en rekke produkter for både helse og skjønnhet.






























