Bijela kakao maslac

Bijela kakao maslac

Kakao maslac (bijeli, ultra profinjene): dobiveni iz plodova sa kakao drvo (Theobroma kakao) u Africi. Od svog potomstva jezgrama, u maslacu je izdvojiti i obrađuje i profinjenog pribaviti bijelo, neutralne u boji maslac koji je praktično nema miris, što je idealno pogodna za upotrebu u kozmetici i visoke kraju kupaonske gdje efekti boju i miris su problem. U proces uključuje preciziranje diatomaceous zemlja koja je glina miješana sa rastopljeni maslac je za vrijeme obrade i filtrirani sa finog filtra preše; ovog filtera u boji, uz neke od miris. Na miris se dodatno smanjiti grijanje na maslacu pod vakumom povući s isparljiv za uklanjanje nečistoća miris. Ne koriste se kemikalije. Svi se kruto kakao maslac na sobnoj temperaturi, ali stapa spremno na kontakt s kožom.

Botanički Informacije

Možete kupiti kakao maslac ovdje.

Posted in White kakao maslac na kolovoz 5, 2007, 6:39 by Elaine

No comments yet. Budite prvi.

Dopust odgovor

Zatvoriti
E-mail It