Αρχεία: 2007 Αύγουστος

Λευκό Το βούτυρο κακάο

Το βούτυρο κακάο (λευκή, ultra εξευγενισμένα): που λαμβάνεται από τον καρπό του δέντρου Cacao (Theobroma cacao) στην Αφρική. Από τους σπόρους πυρήνες, το βούτυρο που εξάγεται και περαιτέρω επεξεργασία και εκλεπτυσμένη να αποκτήσει ένα λευκό, ουδέτερο χρωματισμένο βούτυρο που ουσιαστικά δεν έχει οσμή, με αποτέλεσμα να είναι ιδανική για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλλωπισμού, όπου [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε στο Λευκό Το βούτυρο του κακάο στις 5 Αυγούστου, 2007, 6:39 pm από Elaine

Prime πεπιεσμένης Βούτυρο Κακάο

Το βούτυρο κακάο είναι μια υπέροχη προσθήκη για balms, λοσιόν, κρέμες, σαπούνια και λόγω του βουτύρου κακάο και το μαλάκωμα του δέρματος-θεραπευτικές ιδιότητες. Αυτό το κακάο butterr έχει ένα όμορφο φως άρωμα σοκολάτας. Σε soapmaking, αν πρέπει να κάνετε μια πιο σαπούνι, το βούτυρο κακάο μπορεί να είναι η απάντηση για εσάς. Τα περισσότερα balms χείλη και μασάζ [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε στο Prime πεπιεσμένης Βούτυρο Κακάο για 5η Αυγούστου, 2007, 6:37 pm από Elaine

Αφαίρεση των οσμών Βούτυρο Κακάο

Deoderize βούτυρο κακάο έχει μόνον ένας ελαφρός μυρωδιά του βουτύρου κακάο. Αυτό το βρώσιμο λίπος από το κακάο pod είναι μια πολύ σταθερή λίπος που περιέχει το φυσικό anitoxidants ότι δίνουν μεγάλη διάρκεια ζωής άνω των 3 ετών. Έχει μια σαφή κίτρινο χρώμα. Μεγάλη για σαπούνι κάνει, και κρέμες.
Βοτανικά Πληροφορίες
Μπορείτε να αγοράσετε Βούτυρο Κακάο εδώ.
Μερίδιο [...]

Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Καταχωρήθηκε σε βούτυρο κακάου Deoderized για Αύγουστος 5th, 2007, 6:22 pm από Elaine

Κλείνω
Το E-mail