Λευκό το βούτυρο κακάο
Το βούτυρο του κακάο (λευκό, ultra εξευγενισμένα): που παράγεται από τον καρπό του δέντρου Cacao (Theobroma Cacao) στην Αφρική. From its seed kernels, the butter is extracted and further processed and refined to obtain a white, neutral colored butter which has virtually no odor, making it ideally suited for use in high end cosmetics and toiletries where effects of color and odor are an issue. Η διαδικασία καθαρισμού περιλαμβάνει γη διατόμων άργιλο που αναμιγνύεται με το λειωμένο βούτυρο κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και διηθείται με φίλτρο πρόστιμο πρέσες? Φίλτρα αυτό το χρώμα μαζί με κάποια από τα οσμή. Η οσμή έχει μειωθεί περαιτέρω με τη θέρμανση του βουτύρου υπό κενό για να σταματήσετε στην άκρη του πτητικές προσμείξεις για την άρση οσμή. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα. Όλα βούτυρο του κακάο είναι στερεά σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά Λιώνει εύκολα σε επαφή με το δέρμα.
Μπορείτε να αγοράζουν βούτυρο του κακάο εδώ.






























