Prime πατημένο το βούτυρο κακάο

Prime Pressed Cocoa Butter Prime πατημένο το βούτυρο κακάο

Cocoa butter is a fabulous addition for balms, lotions, creams, and soaps because of cocoa butter’s softening and skin-healing properties. Το βούτυρο του κακάο είναι μια υπέροχη προσθήκη για balms, λοσιόν, κρέμες, σαπούνια και λόγω του βουτύρου του κακάο και το μαλάκωμα του δέρματος και θεραπευτικές ιδιότητες. This cocoa butterr has a beautiful light aroma of chocolate. Αυτό το κακάο butterr έχει ένα υπέροχο φως άρωμα της σοκολάτας. In soapmaking, if you need to make a harder bar of soap, cocoa butter may be the answer for you. Σε soapmaking, αν πρέπει να κάνετε μια πιο σκληρή σαπούνι, το βούτυρο κακάο μπορεί να είναι η απάντηση για σας. Most lip balms and massage butters require cocoa butter for firmness. Το μεγαλύτερο μέρος των χειλέων balms και μασάζ βούτυρα απαιτούν αποφασιστικότητα για το βούτυρο κακάο. It’s the perfect oil for massaging daily into fast-growing pregnant bellies to try to prevent stretch marks from developing. Είναι το τέλειο για Πιέστε πετρελαίου ημερησίως σε ταχέως αναπτυσσόμενες έγκυος κοιλιές να προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τεντώστε τα σήματα που προέρχονται από τις αναπτυσσόμενες. In soapmaking, cocoa butter should be used along with more easily absorbed unsaturated oils such as olive, jojoba, castor, or avocado. Σε soapmaking, το βούτυρο κακάο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με πιο εύκολο απορροφάται ακόρεστα έλαια όπως το ελαιόλαδο, jojoba, castor, ή αβοκάντο. A soap made with too high a percentage of cocoa butter will be hard and prone to cracking. Ένα σαπούνι γίνεται με πολύ υψηλό ποσοστό του βουτύρου κακάο θα είναι δύσκολο και επιρρεπείς σε ρωγμές. Limit cocoa butter to approx. Όριο το βούτυρο κακάο σε περίπου. 15% of your total fats and oils. 15% από τις συνολικές σας λίπη και έλαια. Use it to counterbalance the stickiness of certain fats such as shea butter. Χρησιμοποιείστε για να αντισταθμίσει την ακαμψία ορισμένων λιπών, όπως βούτυρο Shea. SAP value: 193.8. SAP αξία: 193,8. INCI name: Theobroma Cacao. Ονομασία INCI: Theobroma Cacao.

Botanical Information Πληροφορίες Βοτανικού

You can buy Cocoa Butter here . Μπορείτε να αγοράζουν βούτυρο του κακάο εδώ.

Posted in Prime Pressed Cocoa Butter on Aug 5th, 2007, 6:37 pm by elaine Καταχωρήθηκε στο Prime Pressed Το βούτυρο του κακάο για την 5η Αυγούστου, 2007, 6:37 pm από Elaine

No comments yet. Δεν σχόλια ακόμα. Be the first. Μπορείτε να είστε ο πρώτος.

Leave a reply Αφήστε μια απάντηση

Close Κλείνω
E-mail It Το E-mail