Κατηγορία: Το βούτυρο του κακάο

White Cocoa Butter Λευκό το βούτυρο κακάο

Cocoa Butter (white, ultra refined): Obtained from the fruit of the Cacao tree (Theobroma Cacao) in Africa. Το βούτυρο του κακάο (λευκό, ultra εξευγενισμένα): που παράγεται από τον καρπό του δέντρου Cacao (Theobroma Cacao) στην Αφρική. From its seed kernels, the butter is extracted and further processed and refined to obtain a white, neutral colored butter which has virtually no odor, making it ideally suited for use in high end cosmetics and toiletries where […] Από τους σπόρους πυρήνες, το βούτυρο που εξάγονται και περαιτέρω επεξεργασία και εξευγενισμένα να αποκτήσει ένα λευκό, χρωματιστό ουδέτερο βούτυρο που δεν έχουν ουσιαστικά καμία μυρωδιά, που καθιστά ιδανικό για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και καλλωπισμού, όπου [...]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in White Cocoa Butter on Aug 5th, 2007, 6:39 pm by elaine Καταχωρήθηκε στο Λευκό Το βούτυρο του κακάο στις 5 Αυγούστου, 2007, 6:39 pm από Elaine

Prime Pressed Cocoa Butter Prime πατημένο το βούτυρο κακάο

Cocoa butter is a fabulous addition for balms, lotions, creams, and soaps because of cocoa butter’s softening and skin-healing properties. Το βούτυρο του κακάο είναι μια υπέροχη προσθήκη για balms, λοσιόν, κρέμες, σαπούνια και λόγω του βουτύρου του κακάο και το μαλάκωμα του δέρματος και θεραπευτικές ιδιότητες. This cocoa butterr has a beautiful light aroma of chocolate. Αυτό το κακάο butterr έχει ένα υπέροχο φως άρωμα της σοκολάτας. In soapmaking, if you need to make a harder bar of soap, cocoa butter may be the answer for you. Σε soapmaking, αν πρέπει να κάνετε μια πιο σκληρή σαπούνι, το βούτυρο κακάο μπορεί να είναι η απάντηση για σας. Most lip balms and massage […] Το μεγαλύτερο μέρος των χειλέων balms μασάζ και [...]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Prime Pressed Cocoa Butter on Aug 5th, 2007, 6:37 pm by elaine Καταχωρήθηκε στο Prime Pressed Το βούτυρο του κακάο για την 5η Αυγούστου, 2007, 6:37 pm από Elaine

Deodorized Cocoa Butter Αφαίρεση των οσμών του βουτύρου κακάο

Deoderize Cocoa Butter only has a faint smell of cocoa butter. Deoderize μόνο βούτυρο του κακάο έχει μια αμυδρή μυρωδιά του βουτύρου του κακάο. This edible fat from the cocoa pod is a very stable fat containing natural anitoxidants that give it a long shelf life of over 3 years. Αυτό το βρώσιμο λίπος από το καβούκι του κακάο είναι ένα πολύ σταθερό λίπος που περιέχουν φυσικές anitoxidants ότι θα δώσει μια μακρά διάρκεια ζωής πάνω από 3 χρόνια. It has a definite yellow color. Έχει μια συγκεκριμένη κίτρινο χρώμα. Great for soap making, and creams. Μεγάλη για σαπούνι κάνει, και κρέμες.
Botanical Information Πληροφορίες Βοτανικού
You can buy Cocoa Butter here. Μπορείτε να αγοράζουν βούτυρο του κακάο εδώ.
Share […] Μερίδιο [...]

Read the full article... Διαβάστε το πλήρες άρθρο ...
Posted in Deoderized Cocoa Butter on Aug 5th, 2007, 6:22 pm by elaine Καταχωρήθηκε στο Deoderized Το βούτυρο του κακάο στις 5 Αυγ, 2007, 6:22 pm από Elaine

Close Κλείνω
E-mail It Το E-mail