Welcome to Cocoa-Butter.com. Καλώς ήλθατε στο κακάο-Butter.com. This site will provde you with valuable information on cocoa butter, the history of cocoa butter, and the different types of cocoa butter. Το site αυτό θα provde σας με πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το βούτυρο κακάο, την ιστορία του βουτύρου του κακάο, καθώς και τους διάφορους τύπους του βουτύρου κακάο. There are also a variety of links to where you can purchase cocoa butter. Υπάρχει επίσης μια ποικιλία των συνδέσμων, όπου μπορείτε να μπορούν να αγοράζουν βούτυρο κακάο.
What is cocoa butter? Cocoa butter is a fat that is extracted from the cocoa bean. Τι είναι το βούτυρο του κακάο; Το βούτυρο του κακάο είναι ένα λίπος το οποίο εξάγεται από το κακάο, φασόλια. That fat is used for various things, one of which is to make chocolate. Αυτό είναι το λίπος που χρησιμοποιείται για διάφορα πράγματα, ένα εκ των οποίων είναι να καταστεί η σοκολάτα. Although cocoa butter smells like chocolate, cocoa butter has a bland taste. Αν και το βούτυρο κακάο μυρίζει σαν σοκολάτα, κακάο, βούτυρο έχει ήπια γεύση. The cocoa bean is picked from the fields of Africa, India, and South America. Το κακάο, φασόλια, η συλλογή πραγματοποιείται από το χώρο της Αφρικής, της Ινδίας και της Νότιας Αμερικής. It is then sent to factories in Europe and North America. Είναι στη συνέχεια αποστέλλονται σε εργοστάσια στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. From there, the cocoa bean is produced into the cocoa butter. Από εκεί, το κακάο, φασόλια παράγεται στο βούτυρο κακάο.
When the beans arrive at a chocolate factory, the cocoa beans are first sent to an oven to be roasted. Όταν τα φασόλια καταλήξουμε σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας, κακάο είναι το πρώτο αποστέλλεται στο φούρνο να καβουρδισμένα. Then, the cocoa beans are cooked from 30 minutes to 2 hours, depending on what color and texture is desired. Στη συνέχεια, το κακάο είναι μαγειρεμένα από 30 λεπτά έως 2 ώρες, ανάλογα με το χρώμα και την υφή του είναι επιθυμητό. Next, the cocoa beans are liquidfied to create a “chocolate liquor”. Στη συνέχεια, το κακάο είναι liquidfied να δημιουργήσει ένα "υγρό σοκολάτας". That liqour is pressed until the liquid chocolate is separated from the solid chocolate. Αυτό liqour πατήσει μέχρι το υγρό σοκολάτας είναι διαχωρισμένο από τη στερεά σοκολάτα. The liquid chocolate is used to make chocolate and cocoa butter, while the solid chocolate is used to create chocolate powder. Η υγρή σοκολάτα χρησιμοποιείται για την παρασκευή της σοκολάτας και βούτυρο κακάο, σοκολάτα, ενώ τα στερεά χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τη σοκολάτα σε σκόνη.
Cocoa butter is then mixed with other ingredients to produce a specific lotion. Το βούτυρο κακάο, στη συνέχεια αναμιγνύεται με άλλα συστατικά για την παραγωγή ειδικών λοσιόν.
Once mixed with other ingredients, the cocoa butter based formula is mainly used for the skin. Μόλις αναμιχθεί με άλλα συστατικά, το κακάο, το βούτυρο που βασίζεται τύπος χρησιμοποιείται κυρίως για το δέρμα. If you hold solid cocoa butter in your hand, it will slowly begin to melt (solely from the heat of your hand). Αν είστε κάτοχος στερεών βουτύρου του κακάο στο χέρι σας, θα αρχίσει να λιώνει αργά (μόνο από την θερμότητα του χεριού σας). Consequently, any topical product for your skin which contains cocoa butter will be able to be applied to your skin with ease due to the melting temperature for the cocoa butter. Συνεπώς, κάθε προϊόν για το επίκαιρο το δέρμα σας που περιέχει βούτυρο κακάο, θα πρέπει να εφαρμόζονται στο δέρμα σας με ευκολία, λόγω της τήξης η θερμοκρασία για το βούτυρο του κακάο. This is the main reason cocoa butter is used in topical products for the skin. Αυτός είναι ο βασικός λόγος είναι βούτυρο κακάο χρησιμοποιείται σε επίκαιρα προϊόντα για το δέρμα. Rubbing a cocoa butter lotion on your body can help heal callouses, smooth out scars, and make the skin stronger and more flexible. Τριβή ενός βουτύρου κακάο λοσιόν για το σώμα σας μπορεί να βοηθήσει επουλωθούν callouses, εξομαλυνθούν οι ουλές, και κάνει το δέρμα πιο ισχυρή και πιο ευέλικτη. Symptoms of bad skin, such as itchy skin, chapping, and dry skin can also be alleviated by the use of a cocoa butter based formula. Τα συμπτώματα της κακής δέρμα, όπως κνησμός, chapping, και ξηρό δέρμα μπορεί επίσης να αμβλυνθούν με τη χρήση ενός τύπου με βάση το βούτυρο κακάο.
Women who have been though pregnancy find that cocoa butter is effective in reducing and/or removing stretch marks. Οι γυναίκες που έχουν βρεθεί ότι αν η εγκυμοσύνη είναι βούτυρο κακάο είναι αποτελεσματικές στη μείωση ή / και σηματοδοτεί την άρση του δρόμου.
Due to cocoa butter’s healing properties for the skin, it is used in most cosmetic products. Λόγω του βουτύρου του κακάο και θεραπευτικές ιδιότητες για το δέρμα, χρησιμοποιείται στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα.
Also, cocoa butter has proven to have a big portion of CMP. Επίσης, το βούτυρο κακάο έχει αποδεδειγμένα ένα μεγάλο τμήμα του CMP. CMP is a chemical that can help prevent heart attacks and helps against the symptoms of arthritis. CMP είναι μια χημική ουσία που μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των καρδιακών προσβολών και βοηθά κατά των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας. Very recently, cocoa butter has been found to contain large amounts of anti-oxididants which promotes the good cholestrol (LDL). Πολύ πρόσφατα, το βούτυρο κακάο έχει βρεθεί να περιέχουν μεγάλες ποσότητες αντι-oxididants που προωθεί την καλή cholestrol (LDL).
In the ever expanding world of natural products cocoa butter is, has been, and always will be a vital cornerstone of numerous products for both health and beauty. Στην συνεχώς διευρυνόμενες κόσμος των φυσικών προϊόντων το βούτυρο κακάο είναι, ήταν και πάντα θα είναι ένα ζωτικής σημασίας ακρογωνιαίο λίθο των πολλών προϊόντων για την υγεία και την ομορφιά.


















