White kakaosmør
Kakaosmør (hvid, ultra raffineret): Varer af frugten fra Kakao-træet (Theobroma cacao) i Afrika. Fra dens frø, kerner, smørret udvindes og bearbejdes yderligere og raffineres for at få en hvid, neutral farvet smør, som har næsten ingen lugt, hvilket gør det velegnet til brug i høje ende kosmetik og toiletartikler, hvor virkningerne af farve og lugt er et problem. Raffinering proces indebærer diatoméjord ler som er blandet med smeltet smør under forarbejdningen og er filtreret ud med fine filter presser; denne filtre farven sammen med nogle af de lugt. Den lugt er yderligere reduceret ved at opvarme smør under vakuum for at trække sig ud af flygtige urenheder at fjerne lugt. Ingen kemikalier anvendes. Alle kakaosmør er fast ved stuetemperatur, men smelter let ved kontakt med huden.
Du kan købe Kakaosmør her.






























