Prime presset kakaosmør
Kakaosmør er en fantastisk tilføjelse til balms, lotion, cremer og sæber grund af kakaosmør's blødgøring og hud-helbredende egenskaber. Denne kakao butterr har en smuk baggrund aroma af chokolade. I soapmaking, hvis du har brug for at gøre en hårdere stykke sæbe, kakaosmør kan være svaret for dig. De fleste læbe balms og massage Butters kræve kakaosmør for fasthed. Det er den perfekte olie for masserer dagligt i hurtigtvoksende gravid brystflæsk at forsøge at forhindre strækmærker fra udviklingslande. I soapmaking, kakaosmør bør bruges sammen med flere let absorberes umættede olier som oliven, jojoba, CASTOR, eller avocado. En sæbe med for høj en procentdel af kakaosmør vil blive hårdt og tilbøjeligt til at slå hårdt. Limit kakaosmør til ca. 15% af din samlede fedtstoffer og olier. Brug det til at opveje den klistrede af visse fedtstoffer såsom Shea smør. SAP værdi: 193,8. INCI-navn: Theobroma cacao.
Du kan købe Kakaosmør her.






























