Kategori: hvid kakaosmør

White kakaosmør

Kakaosmør (hvid, ultra raffineret): Varer af frugten fra Kakao-træet (Theobroma cacao) i Afrika. Fra dens frø, kerner, smørret udvindes og bearbejdes yderligere og raffineres for at få en hvid, neutral farvet smør, som har næsten ingen lugt, hvilket gør det velegnet til brug i høje ende kosmetik og toiletartikler, hvor [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in White Kakaosmør på 5 august 2007, 6:39 ved Elaine

Luk
E-mail Det