Kategori: Kakaosmør

White kakaosmør

Kakaosmør (hvid, ultra raffineret): Varer af frugten fra Kakao-træet (Theobroma cacao) i Afrika. Fra dens frø, kerner, smørret udvindes og bearbejdes yderligere og raffineres for at få en hvid, neutral farvet smør, som har næsten ingen lugt, hvilket gør det velegnet til brug i høje ende kosmetik og toiletartikler, hvor [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in White Kakaosmør på 5 august 2007, 6:39 ved Elaine

Prime presset kakaosmør

Kakaosmør er en fantastisk tilføjelse til balms, lotion, cremer og sæber grund af kakaosmør's blødgøring og hud-helbredende egenskaber. Denne kakao butterr har en smuk baggrund aroma af chokolade. I soapmaking, hvis du har brug for at gøre en hårdere stykke sæbe, kakaosmør kan være svaret for dig. De fleste læbe balms og massage [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Prime Presset Kakaosmør på 5 august 2007, 6:37 ved Elaine

Deodorized kakaosmør

Deoderize Kakaosmør kun har en svag lugt af kakaosmør. Denne spiselige fedt fra kakao pod er en meget stabil fedt indeholder naturlige anitoxidants at give det en lang holdbarhed på over 3 år. Det har en klar gul farve. Great for sæbe gøre, og cremer.
Botaniske Information
Du kan købe Kakaosmør her.
Aktie [...]

Læs hele artiklen ...
Posted in Deoderized Kakaosmør på 5 august 2007, 6:22 ved Elaine

Luk
E-mail Det