Velkommen til Cocoa-Butter.com. Dette websted vil provde du værdifulde oplysninger om kakaosmør, historie kakaosmør, og de forskellige typer af kakaosmør. Der er også en række links til hvor du kan købe kakaosmør.

Hvad er kakaosmør? Kakaosmør er et fedt, der er udvundet fra kakao-bønner. At fedt er anvendt til forskellige ting, hvoraf den ene er at gøre chokolade. Skønt kakaosmør lugter som chokolade, kakaosmør har en fad smag. Den kakao bønner er plukket fra de områder af Afrika, Indien og Sydamerika. Det er derefter sendt til fabrikker i Europa og Nordamerika. Fra dér, kakao bønner er produceret i kakaosmør.

Når bønner nå frem til en chokolade fabrik, de kakaobønner er først sendt til en ovn til at blive brændt. Derefter skal de kakaobønner er kogt fra 30 minutter til 2 timer, afhængigt af, hvilken farve og konsistens er ønskede. Næste, den kakaobønner er liquidfied at skabe en "chokolade liquor". At liqour er trykket indtil den flydende chokolade er adskilt fra den faste chokolade. Den flydende chokolade er anvendt til fremstilling af chokolade og kakao, smør, mens den faste chokolade bruges til at skabe chokolade pulver.

Kakaosmør er derefter blandet med andre ingredienser til fremstilling af en specifik lotion.

Når blandet med andre ingredienser, de kakaosmør baseret formel anvendes hovedsageligt til huden. Hvis du holder fast kakaosmør i hånden, vil det langsomt begynder at smelte (udelukkende mod varmen fra din hånd). Derfor, enhver aktuel vare i din hud, som indeholder kakaosmør vil være i stand til at blive anvendt til at din hud med lethed på grund af smeltepunktet for kakaosmør. Dette er den væsentligste årsag kakaosmør bruges i aktuelle produkter til huden. Gnidning en kakaosmør lotion på din krop kan hjælpe helbrede callouses, udjævne ar, og gøre huden stærkere og mere fleksibel. Symptomer på dårlig hud, såsom kløende hud, chapping, og tør hud kan også afhjælpes ved brug af en kakaosmør baseret formel.

Kvinder, der har været om graviditeten opdager, at kakaosmør er effektivt til at reducere og / eller fjerne strækmærker.

På grund af kakaosmør's helbredende egenskaber for huden, det anvendes i de fleste kosmetiske produkter.

Også, kakaosmør har vist sig at have en stor del af CMP. CMP er et kemikalie, som kan bidrage til at forebygge hjerteanfald og hjælper mod symptomerne på arthritis. Ganske nylig, kakaosmør har vist sig at indeholde store mængder af anti-oxididants som fremmer god cholestrol (LDL).

I den stadigt ekspanderende verden af naturlige produkter kakaosmør er, har været og altid vil være en vigtig hjørnesten i en lang række produkter til både sundhed og skønhed.

Luk
E-mail Det