Vlády Lisovaný Kakaové máslo

Vlády Lisovaný Kakaové máslo

Kakaové máslo je báječné Navíc pro balms, pleťová mléka, krémy a mýdla, protože kakaového másla a na změkčení kůže-léčivých vlastností. To kakao butterr má krásné lehké aroma čokolády. V soapmaking, pokud potřebujete udělat těžší bar mýdla, kakaové máslo, může být odpověď na tebe. Most balms ret a masážní BUTTERS vyžadují kakaového másla pro pevnost. Je to ideální masážní olej pro denní do fast-rostoucí těhotná břicha ve snaze zabránit úsek známek z rozvojových. V soapmaking, kakaové máslo, by měl být použit spolu s snadněji vstřebává nenasycených olejů, jako je olivový, jojobový, skočcové nebo avokádo. A mýdlo s příliš vysoké procento kakaové máslo bude těžké a náchylné k popraskání. Limit kakaového másla do cca. 15% svého celkového obsahu tuků a olejů. Použít ji vyvážit lepkavost některých tuků jako Shea máslo. SAP hodnota: 193,8. INCI název: Theobroma kakaovník.

Botanická Informace

Můžete si koupit Kakaové máslo zde.

Posted in vlády Lisovaný Kakaové máslo na 5. srpna 2007, 6:37 pm by Elaine

Zatím žádné komentáře. Buďte první.

Zanech odpověď

Zavřít
E-mail